Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2012

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ- ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

6 σχόλια:

Verónica Marsá είπε...

Πολύ όμορφο περίπατο. Το έκανα 5 φωρές και δεν κουράστηκα.

Ευχαριστώ, φίλε μου.

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@ Verónica Marsá

Να που ο περίπατος που πρόσφερα, ήταν άξιος να τον διαβείς 5 φορές καλή μου φίλη!! Κρίμα που δεν σε είδα, να πηγαίναμε παρέα στον περίπατο μαζί.

Artemis είπε...

Δεν είναι μόνο ο περίπατος απολαυστικός, αλλά είδα ότι με τις εικόνες, σα να έχτισες μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Σα να έγραψες κάτι με εικόνες και όχι με λέξεις.
Μου άρεσε πάρα πολύ και σαν έμπνευση και σαν εκτέλεση.

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@ Artemis

Χαίρομαι Άρτεμις που σου άρεσε η ιδέα μου. Ήταν ένα παιχνίδι με τις εικόνες που ήθελαν να παίξουν πράγματι το ρόλο των λέξεων. Ένα παιχνίδι μόνο χωρίς καμιά άλλη αξίωση.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πανέμορφη η διαδρομή του περιπάτου όπου συναντάς τις εικόνες που ζήλεψαν τις λέξεις και μάλλον τα κατάφεραν καλύτερα...
Εκείνο όμως το "καταραμένοι ποιητές" είναι μια αερολογία που δεν μπόρεσα να χωνέψω ποτέ.Για ποιο πράγμα κρίνεται ο ποιητής τελικά; Σαφέστατα για το έργο του, άρα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

"Ο Παράξενος"

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Παράξενος

Τελικά Παράξενε, φαίνεται πως το παιχνίδι μου με τις εικόνες δεν ήταν και τόσο κακό για να λές ότι οι εικόνες τα κατάφεραν καλύτερα από τις λέξεις. Όσο για το "καταραμένοι ποιητές, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Κάποιος λέει μια περισπούδαστη σαχλαμάρα και ακολουθούν οι υπόλοιποι στο γκρεμό: Κριτικοί, φιλόλογοι, δημοσιογράφοι, εκδότες, αναγνώστες, όλοι μαζί... Γιατί δεν υπάρχουν καταραμένοι Μητροπολίτες π.χ ή πιλότοι ή πολιτικοί και άλλα λουλούδια και να υπάρχουν ποιητές καταραμένοι;; Ας μένει το ερώτημα ως ρητορικό, εμπεριέχοντας μέσα του και την απάντηση...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος