Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010

ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !


Από τον Φαίδωνα Θεοφίλου


Η βουλή της Ισλανδίας, παρέπεμψε τον πρωθυπουργό της χώρας στο δικαστήριο με το σκεπτικό ότι δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα εγκαίρως για να αποφευχθεί το οικονομικό ναυάγιο της Ισλανδίας.
.
Κι εμείς εδώ έχουμε οικονομικό ναυάγιο. Αλλά στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί, θεωρούμε τους πρωθυπουργούς ανεύθυνους για κάθε κακό που συμβαίνει στη χώρα μας.

.
΄Ετσι κανείς δεν αγγίζει τον ανεύθυνο (σε όλα) Καραμανλή, ενώ ο θίασός του με τον οποίο κυβέρνησε, είναι πάλι στη βουλή και τα μέλη αυτού του θλιβερού θιάσου παριστάνουν τώρα τους τιμητές.
.
Μάλιστα ο τωρινός πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς, που κινείται μεταξύ ενός αναπαλαιωμένου παλαιοκομματισμού και τζάμπα εξυπνάκια, σε μια ομιλία του είπε, αν το πιστεύετε!!! (υπάρχει και βίντεο από τη βουλή) ότι η κυβέρνηση Καραμανλή, αντίθετα με την κρίση που επικρατούσε παγκοσμίως, βοήθησε την οικονομία της Ελλάδας!!!
.
Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα…ότι το ναυάγιο της ελληνικής οικονομίας, συνέβηκε… σαν ένα φυσικό φαινόμενο όπως η βροχή, τ’ αστροπελέκια, ο σεισμός, ας πούμε...
.
Τα πιο πάνω συζητούσε ένα ζευγάρι μιας μεσοαστικής οικογένειας. Την ώρα λοιπόν που τα συζητούσαν αυτά, πετάχτηκε χαρά χαρούμενος ο δωδεκάχρονος γιος τους Νικόλας, που τον είχαν ταράξει στα «μη» και στα «δεν» και στις τιμωρίες για τις αμέτρητες αταξίες του, και είπε, αφύσικα σοβαρά για την ηλικία του:
«Μαμά θέλω να γίνω πρωθυπουργός της Ελλάδας»…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος