Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2008

Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα

ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Ο λόγος για την κυβέρνηση της Ν.Δ. που 4 χρόνια τώρα, παράγει σκάνδαλα, καταχρήσεις, πατέντες που φέρνουν μίζες, καταστροφές του εθνικού φυσικού πλούτου, συναλλαγές, εκβιασμούς, απίστευτες γκάφες στην οικονομία, (καταχώρηση του υπουργού οικονομίας κ. Αλογοσκούφη στη λίστα τού «ΤΙΜΕ» με τους 100 μεγαλύτερους γκαφατζήδες στο κόσμο! Ο δικός μας πήρε την 37η θέση!)παρανομίες υπουργών, αυτοκτονίες, DVD, Ομερτά και άλλα που θυμίζουν μαφιόζικη κινηματογραφική ταινία. Έτσι λοιπόν άνθισαν διάφορα λουλούδια στο Νεοδημοκρατικό χώρο όπως: Η «Ρεγκουζιάδα», η «Τσιτουριάδα» η «Κουμπαριάδα» η «Ομολογιάδα», η «Αλογοσκουφιάδα», η τηλεφωνική «Υποκλοπιάδα», η «Πακιστανιάδα», η «Βαρθολομιάδα», η "Αναψυκτηριάδα του Μαγγίνα, η διάλυση της Πυροσβεστικής, η υπερχρέωση της ΔΕΗ που η κυβέρνηση παρέλαβε κερδοφόρα, η «Πυρπολιάδα» της Πελοποννήσου, η «Ζαχοπουλιάδα» και πάει λέγοντας.
Θα σταθούμε για λίγο στην «Πυρπολιάδα» : Όταν κάηκε λοιπόν η Πελοπόννησος, (ο Καραμανλής και οι υπουργοί του έπαιζαν το ρόλο των θεατών της πυροτραγωδίας ενώ οι πυρόπληκτοι ζητούσαν βοήθεια απ’ τα τηλεοπτικά κανάλια) η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει τις ενοχές και τις ευθύνες της για τη μεγάλη καταστροφή που συντελέστηκε, υποσχέθηκε στους πυρόπληκτους λαγούς με πετραχήλια. Ακόμη, ο μικρός σε όλα, πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υποσχέθηκε ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση. Οι πυρόπληκτοι δεν σκέφτηκαν ότι οι κυβερνήτες τής χώρας αποδείχτηκαν ανίκανοι να τους βοηθήσουν όταν καίγονταν άνθρωποι, ζώα, περιουσίες και η ίδια η Φύση, ώστε να τους μαυρίσουν στις εκλογές, παρά πίστεψαν στις υποσχέσεις και τους ξαναψήφισαν. Αποτέλεσμα: Η κυβέρνηση μετά τα τριχίλιαρα που έδωσε στην αρχή, εγκατέλειψε τους πυρόπληκτους στη μοίρα τους.
Πριν από λίγες μέρες μεταδόθηκε η είδηση απ’ τα τηλεοπτικά κανάλια ότι: η Ε.Ε. εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των πολιτικώνπαρατάξεων... εκτός από μία…
Μαντέψτε ποια.. Την Ελλάδα της Ν.Δ. Ο Ρουσόπουλος ψέλλισε ως δικαιολογία ότι αυτό συνιστά παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας σύμφωνα με το Άρθρο 24, περί «δασικών εκτάσεων και δασών» !!... Εκτός, αυτού, στις ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών αναφέρθηκε ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω «παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη» σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα!!!!!!!

Καταλάβαμε τώρα ποιοι και γιατί έκαψαν την Πελοπόννησο; Και αν δεν την έκαψαν αυτοί που φανταζόμαστε, καταλάβαμε τουλάχιστον πόσο τους βόλεψε η τεράστια αυτή καταστροφή που προήλθε από την πρωτοφανή ανεπάρκεια , την έλλειψη συντονισμού και επιχειρησιακού σχεδιασμού μιας ανίκανης κυβέρνησης; Επειδή όμως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν επωφελούνται από την καταστροφή για να ξεπουλήσουν τον τόπο τους, συνέταξαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας για τη σωτηρία των ελληνικών δασών που θα σταλεί στην Ελληνική Βουλή, στο Ευρωκοινοβούλιο και τον Ο.Η.Ε. και το υπογράφουν. Αν θέλετε και σεις να υπογράψετε και να συμμεtέχετε μ’ αυτόν τον τρόπο στo ξαναζωντάνεμα των καμένων δασών μας, κάντε κλικ εδώ: www.petitiononline.com/forestgr/
Κατά τα άλλα ας ετοιμαστούμε να ξαναψηφίσουμε τους ίδιους στις επόμενες εκλογές, αφού ο ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ μάς έγινε συνήθεια!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος