Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ








C: ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΊΛΟΥ


Η ετυμηγορία των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ήταν καταδικαστική για την πολιτική της λιτότητας, καθώς και για την συγκυβερνηση Ν.Δ. -ΠΑΣΟΚ που επέβαλε οριζόντια επαχθή φορολογικά βάρη και βάναυσες περικοπές μισθών και συντάξεων στους πολίτες, και ανέδειξε πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Το πιο σημαντικό γεγονός αυτών των εκλογών, είναι ότι η χώρα θα έχει κυβέρνηση και δεν θα περιπέσει σε ακυβερνησία όπως ανησυχούσαν πολλοί. Το δεύτερο σημαντικό πολιτικό γεγονός για την Ελλάδα είναι ότι θα κυβερνήσει για πρώτη φορά ένα αριστερό κόμμα.

Είναι απόλυτα κατανοητοί οι χοροί και ο ενθουσιασμός της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι χρόνοι για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας είναι ασφυκτικά μικροί.

Η αγωνία για το καλύτερο ή το χειρότερο, αρχίζει την επομένη των εκλογών.

Αυτές τις ώρες, η μόνη και ύψιστη προτεραιότητα είναι η χώρα και οι πολίτες της. 

Ελπίζουμε ότι και στους κυβερνώντες αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που μπαίνουν στη βουλή, ότι θα επικρατήσει ένα πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας σε ήπιο πολιτικό κλίμα, με στόχο να "σηκωθεί η Ελλάδα λίγο ψηλότερα". Καλή επιτυχία στο ΣΥΡΙΖΑ και καλή τύχη στον τόπο μας!.

 ***************************************
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος