Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙ

Από τον Φαίδωνα Θεοφίλου

Φαίνεται πως δεν μας φτάνουν τα θηριώδη προβλήματα της οικονομίας. δεν μας φτάνει ο τεράστιος, για το μέγεθος της χώρας μας , αριθμός μεταναστών και λαθρομεταναστών, δεν φτάνει η ανεργία των γηγενών αλλά και των μεταναστών που γίνεται λερναία ύδρα εγκληματικότητας και ανασφάλειας στη χώρα,

δεν φτάνει η φτώχια και η δοκιμασία που υφίστανται με βάρβαρες μισθολογικές περικοπές εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, δεν φτάνει η αγωνία για το αύριο, αλλά επί πλέον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να δεχθούμε όσα κύματα Ασιατών και Αφρικανών αποφασίσουν να έρθουν στη χώρα μας και να τους νομιμοποιήσουμε άνευ όρων……

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη, θα πρέπει να απολογείται στην αριστερά που αποτελείται από ένα συνοθύλευμα γκρουπούσκουλων με 5 άτομα το καθένα και με αρχηγό παρακαλώ! και να θεωρείται ρατσιστής! Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ήδη διασπασμένου ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα ενηλικιωθεί, αφού το επίπεδο ευθύνης του είναι το ίδιο από τότε που ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο του.

Με τη βοήθεια λοιπόν νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έδρασαν βέβαια μυστικά από το κόμμα τους, 250 λαθρομετανάστες κατέλαβαν τη Νομική, ζητώντας νομιμοποίηση άνευ όρων. Έτσι η Νομική μεταβλήθηκε σε τσαντήρι και καταυλισμός λαθρομεταναστών που ζουν παράνομα στη χώρα. Πρωτόγνωρες εικόνες για το Πανελλήνιο η τσαντιροποίηση του ιστορικού πανεμιστημιακού ιδρύματος. Φυσικά το παράδειγμα αυτό, ανοίγει το δρόμο και για άλλου τέτοιου είδους καταλήψεις, αφού οι λαθρομετανάστες διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα είναι μια Μπανανία όπου όλα είναι δυνατά να γίνουν, εκτός από το να εφαρμοσθεί ο νόμος.

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν η επόμενη κατάληψη, (με την βοήθεια πάλι του ΣΥΡΙΖΑ;;) θα γίνει στην Ελληνική Βουλή ή στα δικαστικά μέγαρα….

Όλοι γνωρίζουμε, τι θα γινόταν σε παρόμοια περίπτωση στις άλλες χώρες της Ε.Ε. αλλά όχι στην Ελλάδα, όπου ενώ το πανεπιστημιακό «Ασυλο» σημαίνει προστασία της ελεύθερης παραγωγής και ανταλλαγής ιδεών, μετατρέπεται σε κολυμπήθρα όπου «καθαγιάζεται κάθε παράνομη πράξη. Όχι στην Ελλάδα , όπου ο υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» ενώ γνωρίζει ότι έρχονται συντεταγμένα 250 λαθρομετανάστες από την Κρήτη, συνοδευόμενοι από μέλη πολιτικού κόμματος, και δεν πάνε βέβαια εκδρομή, όχι μόνο δεν παίρνει άμεσα μέτρα, αλλά γελοιοποιείται ψελλίζοντας δικαιολογίες δημοσίου υπαλλήλου που θέλει ν’ αποφύγει μια δύσκολη δουλειά. Όχι στην Ελλάδα, των πρυτάνεων με ανάστημα νάνων, που αντί να κάνουν χρήση του νόμου, που τους παρέχει το δικαίωμα να καλέσουν την αστυνομία για να εμποδίσει την είσοδο ξένων προς το πανεπιστήμιο ατόμων, τηλεφωνούν, για να βρουν τον υπουργό, μήπως και λύσουν πλάγια το ζήτημα, χωρίς να αναγκαστούν να πάρουν τις αποφάσεις που υποχρεούνται.

Φαίνεται πως οι νόμοι στην Ελλάδα ψηφίζονται γιατί «έτσι συνηθίζεται». Λίγο μετά καθίστανται ανενεργοί και τέλος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περτύλιγμα…

Τέλος, οι δυστυχείς μετανάστες, δεν έκαναν τίποτα από μόνοι τους. Οδηγήθηκαν και καθοδηγήθηκαν. Και αυτοί που τους καθοδήγησαν, (Ε, κ. Τσίπρα;) όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν κομματικά την ανθρώπινη αγωνία και ανάγκη τους, αλλά πέτυχαν με αυτή τους την πράξη, να δυναμώσουν τα συντηρητικά, τα δεξιά και ακροδεξιά ανακλαστικά του ελληνικού λαού. Συγχαρητήρια χαριτωμένοι ηλίθιοι….
Το εικαστικό στο τέλος του κειμένου είναι του Στέλιου Καραμανώλη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος