Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΧΤΥΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Από τον ΦΑΙΔΩΝΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας του κράτους, το 40% της δημόσιας περιουσίας, έχει καταπατηθεί από ....Έλληνες πατριώτες.....

Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς κραυγάζουν και ξεφωνίζουν ότι ""Ξεπουλιέται η Ελλάδα"
αναφερόμενοι στις ξένες επενδύσεις, αλλά μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ότι κανένας φορέας, κανένας ευπατρίδης πολίτης, κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας τέλος πάντων που βρίσκεται σε αυτή τη χώρα, δεν έκανε όχι μια διαμαρτυρία, για τη βίαιη καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας (δηλαδή την περιουσία όλων μας) από επιτήδειους Έλληνες, αλλά ούτε απλή αναφορά.

Ξεπουλιέται η Ελλάδα λοιπόν πουλάκια μου στους ξένους που θα καταβάλλουν τουλάχιστον ένα τίμημα στο κράτος, που θα επενδύσουν κάποια χρήματα, που θα δημιουργηθούν κάποιες θέσεις εργασίας που θα τροφοδοτούν με φόρους το κράτος και με ασφάλιστρα τα ασφαλιστικά ταμεία για να κινηθεί η μηχανή της οικονομίας. Δεν μας αφορά ότι η περιουσία του κράτους που θα πουληθεί στους ξένους, θα έχει ημερομηνία λήξης και θα επανέλθει και πάλι στο κράτος, δεν μας ενδιαφέρει ότι ο ξένος επενδυτής , δεν μπορεί να πάρει στην πατρίδα του την περιουσία που αγόρασε στην Ελλάδα. Δεν μας αφορά ότι η περιουσία που θα αγοράσει ο ξένος επενδυτής, θα διέπεται από τους ελληνικούς νόμους.

Ξεπουλιέται λοιπόν η Ελλάδα!!!! Ας εμποδίσουμε λοιπόν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε επένδυση, ώστε να αφεθεί έρμαιο η δημόσια περιουσία στον....πατριωτισμό των Ελλήνων.

********************************************************

* Από τα κείμενα: "Η φωνή του ποιητή".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος