Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΟΣ



Αυτή τη φορά θα ζητήσουμε τα σχόλια των θαμώνων και των επισκεπτών τού Blog – Ο Θεός στο Καφενείο- όχι βασισμένα σ’ ένα κείμενο που θα αναρτηθεί αλλά σε δύο ερωτήσεις που ακολουθούν πιο κάτω:

Α) Ανεβαίνει (ναι ή όχι) η ένταση του ερωτισμού των ανθρώπων κατά το
Θέρος; Και αν ναι, τότε ποιοι είναι οι παράγοντες που ενεργοποιούν
τον ερωτισμό τόσο έντονα;

Β) Τι επίδραση μπορεί να έχει ο ερωτισμός (όχι ο έρωτας) στην
συμπεριφορά του ανθρώπου μέσα στο κοινωνικό του χώρο;


Εκτός από τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις που αναρτήθηκαν, εννοείται πως μπορείτε να κάνετε και σχόλια στις απαντήσεις των άλλων και ασφαλώς διάλογο και συζήτηση.





24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω οι παράγοντες που ανεβάζουν τον ερωτισμό μας το καλοκαίρι είναι κατ' αρχήν η γυμνότητα, η έκθεση του σώματος στη φύση, στη θάλασσα με τις υγρές βελούδινες αφές της,και η αίσθηση ξενοιασιάς και χαλαρότητας του καλοκαιριού που προδιαθέτει τον άνθρωπο να δώσει κάποιες χαρές και στο σώμα του. Τώρα οι επιδράσεις του ερωτισμού πάνω στη συμπεριφορά του ανθρώπου είναι πολλές: Γίνεται κατ' αρχήν πιο φιλικός, πιο παρατηρητικός, πιο δημιουργικός, πιο αισιόδοξος και έτοιμος να κυνηγήσει και να δρέψει τη χαρά της ζωής. Ζήτω λοιπόν ο ερωτισμός!!!
Μπάμπης Πιτέλλης

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια ανεβαίνει η ένταση του ερωτισμού το καλοκαίρι, θέλεις τα σώματα που είναι πιο εκτεθειμένα και γίνονται περισσότερο επιθυμητά, θέλεις η επαφή με τη φύση...Πάντως το καλοκαίρι είναι η εποχή του γυμνού σώματος. Ο ερωτισμός είναι μια δίψα - δύναμη μέσα στον άνθρωπο που σιγοκαίει και τον κρατάει σε φόρμα και γενικώς...σε καλές επιδόσεις. Ο έρωτας σε τρελαίνει δεν ξέρεις τι κάνεις αλλά τον ζεις μια φορά (αν τον ζήσεις κι αυτήν)στη ζωή σου κι όταν ξεθυμάνει λες ας ξαναζήσω μια φορά ακόμα τον μεγάλο έρωτα...
"Ο Παράξενος"

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, για σας ( τους ανωτέρω)είναι μόνο θάλασσα-γύμνια-ερεθισμός-καλοκαίρι;
(Για κείνους που είναι... φάτε μάτια ψάρια και "κοιλιά" περίδρομο; για να μη τους πω "οφθαλμο-πόρνους"
Ασε δε, εκείνους που αλλού βλέπουν κι αλλού χτυπάνε)
Αν -όμως- πάει κάποιος στα ... όρη, στα ψηλά βουνά;
κι αν, τα "γυμνά" σώματα κραυγάζουν "ντύστε με! ντρέπομαι για τα χάλια μου" πώς θα ανταπεξέλθη ο ερωτισμός στην μη πρόκληση, για να μη πω κάτι άλλο?
Κάπως,νομίζω, στη γραφή, "ωραιοποιούμε" γύμνια-σάρκα-πόθο-ζωόδικο ένστικτο, ή κάνω λάθος;
Γιώτα Σ., Ν.Υ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ανεβαινει ,λέει,ο ερωτισμός το καλοκαίρι? και βέβαια ανεβαίνει
Τι τον κανει να ανεβαίνει ? Μα η ξαφνική απελευθέρωση της ερωτικής πρόκλησης από το περιενδυμα της σεμνότητας.Η έλάχιστη απόσταση του γυμνού με το γυμνό που φουντώνει τον πόθο να γίνουν οι αφές σου στάλες της θάλασσας που κατεβαίνουν τυρρανικά και ζηλότυπα στα γυμνά σπαρταριστά γυναικεία στήθη.Να γινουν τα δάχτυλά σου αχτίδες του ήλιου πάνω στο γυμνό μελίχρωμο σώμα.
Τι επίδραση μπορεί να έχει ο ερωτισμός στην συμπεριφορά του ανθρ
ώπου ?
Ο Μεγάλος Φροίντ είχε πει ότι και την παραμικρή κίνηση που κάνουμε στην ζωή μας την κάνουμε γιά την γυναίκα,δηλαδή το σεξ.Επομένως,γιά να ελκύσεις το αντίθετο φύλο, προκειμένου να ικανοποιήσεις αυτό τον σαρκικό πόθο, πρέπει να καλλιεργήσεις το πνεύμα και το σωμα
ώστε να γίνεις επιθυμητός[η] Να γίνεις δηλσδή κσλύτερος άνθρωπος
Ζήτω λοιπόν ο ερωτισμός ,και από μένσ.
Ηθελα νάξερα μόνο τι σχόλιο θα κάνουν τα θηλυκά του καφενείου.
Κοιτάζουν άραγε με πόθο τις στάλες της θάλασσας που κατεβαίνουν στα ανδρικά στήθη ?Να πούνε όμως την αλήθεια.

"Παράξενε"δεν μιλάμε γιά έρωτα ,μιλάμε για ερωτισμούς,και τέτοιους μπορεί να έχεις πάμπολους στη ζωή σου Και πιό πολλούς τα καλοκαίρια.

σπύρος δαρσινός

Ανώνυμος είπε...

Πάλι γλυκά μας...τσιγκλά και μας κεντρίζει ο υπέροχα...αδιορθωτος δικός μας Φαίδωνας ο μοναδικός...Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τους αγαπητούς Μπάμπη Πιτέλλη και Παράξενο...Τα χρώματα της φύσης που πανηγυρίζουν, οι μυρουδιές που μεθούν,ο πιο χαλαρός ρυθμός της ζωής το καλοκαίρι,οι ήχοι από κύμα γαλανό, η κιθάρα σε ταβερνάκι με τραγούδι νοσταλγικό... ΟΛΑ ανεβάζουν τον ερωτισμό οι επεξηγήσεις όμως διαφέρουν νομίζω από γυναίκα σε άνδρα...Η γυναίκα νιώθει συνήθως έντονο τον ερωτισμό, όταν ξεχειλίζει μέσα της ο έρωτας. Ο άντρας όμως φαίνεται πως επηρεάζεται πιο εύκολααπό ένα σώμα καλλίγραμμο και γυμνό κι ας μην έχεισυγκεκριμένο πρόσωπο, προσωπικότητα ή ταυτότητα....Στη δική μου γνώμη, ο ερωτισμός στον Έρωτα είναι το ανώτατο σκαλοπάτι ευφορίας, ικανοποίησης και ηδονής. Χωρίς Έρωτα είναι απλά ένα αφηρημένο γενετήσιο ένστικτο που ικανοποιείται μεν πιο εύκολα αλλά η έντασή του είναι πιο ήπια χωρίς ιδιαίτερους υπερθετικούς! Όσο για το Θέρος της εποχής....περίεργα φέρνει πάντα και το θέρος της ψυχής...Τα γιασεμιά π.χ. ανθίζουν και μοσκοβολάν στην καλοκαιρινή νύχτα αλλά η ευωδιά τους καμιά φορά ξεχύνεται αξέχαστη και σε όλο το χρόνο...Καλό σας καλοκαίρι φίλοι μου... Το πάθος στη ζωή είναι η ομορφιά τηςκαι η ξέχωρη έννοιά της και η ουσία και η νοστιμάδα της και το αλατοπίπερό της...Ο ερωτισμός η υγειής έντονη ορμή κι ένα δυνατό πάθος που κουβαλά μέσα του το ίδιο το καλοκαίρι για να μας ζεσταίνει ακόμα και στους χειμώνες που καλπάζουν με τις αλλαγές και τις εποχές της ζωής...
Σας χαιρετώ όλους με απέραντη φιλία, αγάπη και εκτίμηση,
STELLA ZAMPOUROU FOLLENTER 7.20.08 NEA ΥOΡKH

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Πλούτος απόψεων που κάνει το καφενείο ακόμα πιο όμορφο και προσιτό χάρη και μόνο στους σχολιάζοντες. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι ενώ κάποιες εκατοντάδες πέρασαν από το καφενείο μετα την ανάρτηση "ΕΡΩΤΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΟΣ", μόνο αυτοί που βλέπετε άφησαν σχόλιο. Τί γίνεται; Είναι τόσο αποξηραμένα συντηρητικοί οι Έλληνες; Είναι ταμπού γι αυτούς ο ερωτισμός; Θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ερωτισμός και θέρος.

Ένα παιχνίδι. Η ψευδαίσθηση του παντός και του τίποτα.
Όλα εξαρτώνται απ’ το πού βρίσκεσαι.
Απ’ την ώρα, τον τόπο και το χρόνο.
Αν είσαι σε μια ανοιχτή θάλασσα και βλέπεις το πήγαινε έλα των κυμάτων, -πόσα άραγε να θέλουν να μας πουν- αν είσαι σε μια αμμουδερή παραλία, σε μια λαμπερή ακτή, με κύματα που σκάνε στην αμμουδιά με διαδοχικές εκρήξεις, με τα κορμιά να ψήνονται στον ήλιο, με τη δροσιά της Ευρυδίκης και την επαναλαμβανόμενη γύμνια, με την ακόρεστη επιθυμία να σου τρυπάει τα σπλάχνα, με την αόρατη σχέση που στηρίζεται ανάμεσα σ’ ένα σώμα κι ένα βλέμμα, σ’ ένα ερωτικό ταξίδι που αποχωρίζεσαι με την αγκαλιά της νύχτας, τότε ναι, φίλε μου, αναβαίνει η ένταση του ερωτισμού και συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφει ο φίλος μας ο Σπύρος με τόση γλαφυρότητα
Συμβαίνει ακόμη να… ξαναθυμηθούμε μια συμπεριφορά που έχει ξεχαστεί. Να φερθούμε και ιπποτικά. Να ξαναγίνουμε ευγενικοί. Να ξανακάνουμε χιούμορ. Να θέλουμε να αρέσουμε.
Όλα αυτά συμβαίνουν φίλε μου. Είναι πολλά;

σεραφείμ

Ανώνυμος είπε...

Γιώτα,και σ'αυτούς που τα μάτια τρώνε ψάρια και η κοιλιά περίδρομο αισθάνονται ερωτισμό.Γι αυτόν τον ερωτισμό μιλάμε,των ματιων,που ξεσηκώνει και τις άλλες αισθήσεις
Και μακάρι και της αφής.
Το ίδιο και αυτά τα σώματα που λένε"ντύστεμαι" και το λένε γιατί νομίζουν ότι δεν τον εκπέμπουν ή δεν τον ελκύουν,λάθος ,γιατί ο ερωτισμός δεν εκππέμπεται μόνο από το καλίγραμμο σώμα αλλά και από την ερωτική φλόγα που βγαίνει μέσα από μιά θελκτική προσωπικότητα.

Γι αυτούς τώρα που πάνε τα καλοκαίρια στα βουνά? Εκει,νιώθουν να τους κυριεύει ο ερωτισμός της φύσης που υποκινεί και τον δικό τους[αν έχουν] και είμαι σίγουρος πως βλεπουνε γυμνές νεράιδες στα όνειρά τους .
Θέλω να πω ακόμη πως όταν μπαίνει ένα θέμα στο καφενείο δεν πρέπει να ψάχνουμε γιά εξαιρέσεις.
Το ρουφάμε και αφήνουμε τις εξαιρέσεις στον πάτο.
Οταν ήμουνα νέος καί σκυβα να πιώ νερό σε πηγή του κάμπου,ή του βουνού,φύσαγα τα σκουπιδάκια καί χωνα το στόμα μου βαθύτερα στην πηγή.
Αν δεν είναι ο ερωτισμός πηγή ζωής τότε τι είναι ?

Με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση.
σπύρος δαρσινός

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα,δεν συμφωνώ εκεί που λες
" η γυναίκα είναι διαφορετική από τον άνδρα, νιώθει συνήθως έντονο τον ερωτισμό όταν ξεχειλίζει μέσα της ο έρωτας"
Γιά τον απλούστατο λόγο, γιά να φτάσει η σχέση στον έρωτα έχει προηγηθεί ο ερωτισμός.
Ο ερωτισμός είναι το σπίρτο γιά να ανάψει η φλόγα του Έρωτα.
Και τον ερωτισμό τον προκαλεί με όλα της τα τερτίπια,τα σκέρτσα και τα κουνήματα η γυναίκα,γιατί θέλει να τον μετατρέψει σε έρωτα και σεξ
Γι αυτό,από τις απάτες{?]το 70% απατούν οι γυναίκες τους ανδρες τους και 30% οι άνδρες τις γυναίκες .
Τωρα,στην Ελλάδα ,οι γυναίκες κυνηγάνε τους άνδρες.Οι περισσότεροι άνδρες έχουν γίνει μουλαίμιδες Γι'αυτό τρώει καλά το 30%
Βέβαια,εσύ γράφεις όπως νιώθεις και σε καμαρώνω όπως είσαι και γράφεις.
Αλλά ,είπαμε,εδώ δεν μιλάμε γιά εξαιρέσεις .

σπύρος δαρσινός

Μηθυμναίος είπε...

Συμφωνώ κι εγώ πως το καλοκαίρι η ένταση του ερωτισμού ανεβαίνει κατακόρυφα! Να, λοιπόν, που ο ήλιος του θέρους έχει και τη θετική του πλευρά αφού η επίδρασή του αυξάνει, καθώς φαίνεται, τις διάφορες ορμόνες που διεγείρουν τη σεξουαλικότητα! Φυσικά και σ’ αυτό βοηθάνε και τα ακάλυπτα τμήματα του ωραίου σώματος. Ακόμα και το μαύρισμα… Μα είναι και η φύση που βοηθάει, αλλά και η καλύτερη ψυχολογική διάθεση, γενικά, έτσι ώστε οι αναστολές μας να πέφτουν με αποτέλεσμα να νιώθουμε έντονα την επιθυμία του έρωτα τούτη την εποχή.
Καλημέρα σας και καλές επιδόσεις σ' όσους το επιδιώκουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Για κοιτα ρε που ολη η γερουσια μαζευτηκε εδω για να σχολιασουν ολοι τους τα παραξενα βιτσια τους. Ε, ρε, σανιδα που χρειαζεστε ολοι σας. Σα δεν ντρεπεστε γεροξουρηδες!

Ο Ιδιοτροπος

Ανώνυμος είπε...

Σαν ζηλιάρης μου ακούγεσαι Ιδιότροπε,
Μήπως… Δεν σου κάνε κούκου;
Ιδέα δεν έχεις για τους βετεράνους.

σεραφείμ

Ανώνυμος είπε...

Γιά ποιά "παράξενα βίτσια"λες ιδιότροπε? Για ερωτισμό μιλάμε,που τον έχει ο άνθρωπος μέχρι να κλείσει τα μάτια του-κι αλίμονο αν δεν τον είχε.
Εμένα,ιδιότροπε,μου αρέσει η ιδιοτροπία, αλλά μέσα από μιά άποψη ,και συ δεν μας έχεις ολοκληρώση ποτέ καμία-και σε κανένα θέμα.
Φαίνεται πως ο καλύτερος τρόπος να να μην ξέρουν οι άλλοι οτι δεν έχεις άποψη είναι να είσαι ιδιότροπος.
Αν θες όμως ,μείνε μαζί μας.
Ετσι κι αλλιως παντού υπάρχουν ιδιότροποι.

σπύρος δαρσινός

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Σεραφείμ ,το είπες καλύτερα εσύ με δυό λόγια.
σπύρος

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Ιδιότροπος
Τι να περιμένεις από ένα "Ιδιότροπο" σαν κι αυτόν εδώ που αποπνέει σκουριά και μούχλα, και μας τη λέει κι από πάνω αποκαλώντας μας γεροξούρηδες!!!!
Όταν κάποιος προβάλλει το πρόβλημά του (στην περίπτωση του "ιδιότροπου" το ηλικιακό) σε κάποιον άλλον για να το ξεφορτωθεί ο ίδιος, είναι ψυχολογικό πρόβλημα, που ψυχιατρική το ονομάζει ΠΡΟΒΟΛΗ. Όταν δηλαδή προσπαθείς να ξεφορτωθείς το πρόβλημά σου και να το αποδώσεις στους άλλους.΄Αντε και καλή ψυχή "Ιδιότροπε".

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Προς όλους
Είμαι βέβαιος ότι ο "Ιδιότροπος" είναι ένας από τους "γνωστούς" Θαμώνες του καφενείου και μας κάνει πλάκα!!!!!
Εγώ δεν θα πω κάτι, αφήνω να μας φανερωθεί μόνος του. Και που είστε:
Να ξέρετε: Το ένστικτό μου δεν με ξεγελά.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά...μα τον Θεό κιαν δεν γέλασα με τη ψυχή μου με τα γραφτά του ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΥ!...Συμφωνώ με τον φίλο μου Φαίδωνα πως κάποιος άλλος γνωστός της παρέας μας μας δουλεύει κανονικά και πολύ επιτυχημένα. -Οσο για μας Σπύρο μου θα το κάνουμε σαν...την κότα με το αυγό και ποιο ήρθε πρώτο!... Στο θέμα του ερωτισμού η απάντηση είναι υποκειμενική και δεν υπάρχει μια ομπρέλα που να σκεπάζει όλες εμάς τις γυναίκες και τα γούστα μας. Αρχικά η έλξη είναι αυτή που προηγείται από τον έρωτα κι όχι ο ερωτισμός. Η έλξη - προσέγγιση είναι μια σύνθετη κατάσταση που σκεπάζει πνευματική, ψυχική,σωματική ικανοποίηση και ανταπόκριση που οδηγεί πιθανόν πολλές φορές στον Έρωτα.Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν γυναίκες που είναι γεμάτες ερωτισμό χωρίς ναχουν έρωτα και έμπνευση από ένα συγκεκριμένο άτομο.. Ειλικρινά πιστεύω όμως πως όταν ο ερωτισμός γίνεται...δημοκρατικός χάνει κάτι σημαντικό από την έντασή του...Χάνει το γαργαλιστικό του συστατικό και το μυστήριό του...Γιατί ερωτισμός σημαίνει(έντονη ορμή στον έρωτα, γενετήσιο ένστικτο) και η δική μου γνώμη είναι πως ο οργασμός της φύσης στο θέρος εμπνέει βασικά τους ερωτευμένους και αυξάνει τον αισθησιασμό τους και την ευαισθησία τους. Θαυμάζω αισθητικά ένα άγνωστο, ωραίο, αντρικό, αρμονικό σώμα που κλωτσά...στάλες στα κύματα αλλά ο ερωτισμός μου ανεβαίνει στον υπερθετικό του μόνο όταν από τη γαλανή καλοκαιρινή θάλασσα προβάλλει μουσκεμένο...μπορεί όχι τόσο τέλειο...αλλά λατρεμένο το άτομο που τυχόν αγαπώ! Και μιλώ σαν γυναίκα τώρα αποκλειστικά για την...αισθησιακή αφεντιά μου, Σπύρο...Δεν είμαι όμως ούτε η εξαίρεση γιατί δεν υπάρχει στ' αλήθεια κανόνας!

Με απέραντη φιλία, αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας.
STELLA ZAMPOUROU FOLLENTER 7.22.08 NEA ΥOΡKH

Ανώνυμος είπε...

Στέλλα ,λες "αρχικά η έλξη είναι που προηγήται από τον έρωτα και όχι έρωτισμός"Ας μην παιζουμε με τις λέξεις Στέλλα.Ο Ερωτισμός προκαλεί την έλξη -που μπορεί να καταλήξει στον Έρωτα,Και όχι η έλξη τον ερωτισμό Αν δεν υπάρχει ΕΡΩΤΙΣΜΌΣ  δεν υπάρχει έλξη .Δεν ανάβει η φλόγα [έρωτας]με σβησμένο σπίρτο.
Αν τα αίτια που προκάλεσαν το σπινθύρισμα του ερωτισμού δεν ειναι επιδερμικά-και υπάρχει και η ανταπόκριση -μπορει να φτάσει στον ερωτα,αλλιως κρατάει ο σπινθήρας όσο και η ματιά από το ένα γυμνο σώμα στο άλλο,όπως όταν κοιτάς έναν κήπο και αιχμαλωτίζεται η ματιά σου μιά εδώ και μιά εκεί στα πολύχρωμα λουλούδια .
Μιλάμε γιά καλοκαίρια Στέλλα που οι εναλασσόμενες "γαργαλιστικές" εντυπώσεις ,συνηθως,πλάκωνουν η μία την άλλη και όλες μαζί τα πρώτα φύλλα του Φθινοπώρου
Και πάλι,εγώ είπα στο προηγούμνο σχόλιό μου ότι ερωτισμό δεν προκαλεί μόνο ένα τέλειο γυμνό σώμα αλλα και ένα[πιθανόν ατελές] που μπορεί και σπαρταράει κάτω από το ένδυμά του[γι αυτό,πριν κάνουμε σχόλιο καλό ειναι να διαβάζουμε προσεχτικά τα σχόλια των άλλων,αλλιώς επαναλαμβανόμεθα .

Πιό κάτω μιλάς για...δημοκρατικούς ερωτισμούς και φιλοσοφικά ξεπετάγματα που διαβάζονται ευχάριστα .
Με την αγάπη μου[που δεν χάνεται ποτέ η ενέργειά της.

σπύρος δαρσινός

Ανώνυμος είπε...

Σας αμολησαν απο το ΚΑΠΗ και πηρατε τα απανω σας με τις αμπελοσοφιες σας. Σας συμμεριζομαι.
Ιδιοτροπος ειμαι, οχι ομως ανωμαλος. Λυπάμαι που δεν θα σας κανω τη χαρη. Τωρα κεραστε με ενα καφε απο αυτους τους πικρους που συνηθιζετε. Αλλα ας σας αφησω ησυχους να ερωτοτροπειτε μεταξυ σας αν και φοβαμαι μηπως και σας τρεχω μετα σε γιατρους. Γι αυτο μη με κακολογειτε ποιος ξερει μπορει να με χρειαστειτε...
Ο Ιδιοτροπος

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@ Δεν ξέρω αν είσαι Ιδιότροπος ή Ιδιότροπη αλλά συνέχισε γιατί μας διασκεδάζεις απίστευτα. Πάντως Ιδιοτροποιδιότροπη ΄να σε πληροφορήσω, γιατί μάλλον τα έχεις χαμένα, ότι εδώ ασχολούμαστε και μιλάμε για ένα υπέροχο θέμα: "Τον ερωτισμό και το Θέρος", αλλά ερωτοτροπούμε ιδιωτικά. ¨Οσο για σένα καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι με τα
ερωτικά γιατί θα προσβάλλεις τον έρωτα... Σχετικά με τα ΚΑΠΗ που αναφέρεις, να σου δώσω άλλη μια πληροφορία, γιατί κάποιος έφεξε και γλίστρησες... Εδώ είναι το καφενείο των αιώνιων έφηβων...

Ανώνυμος είπε...

Απ’ αυτά που γράφεις φίλε μου Ιδιότροπε υποψιάζομαι πως η ζωή σου θα είναι όμοια με το ΤΙΠΟΤΑ. Ζεις μίζερα. Δεν την αγαπάς τη ζωή.
Καιρός είναι, τώρα που μπήκες στο Καφενείο, να αλλάξεις Ρότα και να βρεις το δρόμο σου.
Μείνε μαζί μας και δεν θα χάσεις. Ποιος ξέρει… Ίσως κι εσύ με τον καιρό να γίνεις ένα αιώνιος έφηβος όπως γράφει και ο φίλος μου ο Φαίδων.

σεραφείμ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν τρεία χρονικά στάδια στην ζωή του ανθρώπου.Στο πρώτο κάνεις όνειρα.Στο δεύτερο προσπαθείς να τα εκλπληρώσεις Και στο τρίτο,ανακα
τώνεσαι με τα άλλα δύο και πλησιά
ζεις,διακριτικά,στα χέρια τους τα υλικά της πείρας.

Μερικοί επιμένουν στο όνειρο και μένουν γιά πάντα στο πρώτο στάδιο Και γερνάνε νέοι,γραφικοί και απρόσφοροι.

Αλλοι πάλι μένουνε στο δεύτερο
πνιγμένοι στις αρνήσεις που οι ίδιοι δημιούργησαν πάνω σ'αυτές που βρήκαν.Και γερνάνε ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΙ κατηγορητές αυτών που πέρασαν στο τρίτο .

Και απορώ ,γιατί δεν απλώνουνε το χέρι τους στο απλωμένο χερι του τρίτου να ξεκολήσουν απο τον δικό τους βάλτο.
Ανοιχτή είναι η πόρτα
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
!!!

σπύρος δαρσινός

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Σπύρος
Καταπληκτικό σχόλιο ως προσωπική άποψη, ως σύνθεση απόψεων, ώς σοφή αιχμή...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά υπάρχει θέμα, βουλιάζετε στο ψέμα, και έτσι όπως το πάτε, στην κόλαση θα πάτε.

Αφιέρωμα:

Τσάμπα παλεύεις με τα σίδερα θα στο ξαναπώ, γουστάρει πλαδαρούς φαρδύκωλους με Rolex χρυσό
Επώνυμο με status και υπογραφή με prestige, κάποιο λαμόγιο ψευτομάνατζερ μες τη showbiz
Ξύπνα Θανάση λάβε δράση είναι η ώρα μηδέν, μωρό δεν πέφτει άμα δεν έχεις ένα turbo cayenne
Δεν ενδιαφέρεται για καλλιτέχνη με ιδανικά, ψάχνει μεγάλο βιοτέχνη με χοντρό κουμπαρά
Οι γκόμενες πάνε με γέρους και χοντρούς upper class,οι νέοι κι ωραίοι έχουν καταντήσει μπας κλας
Κι όταν μυρίσουν χρήμα σαν τρελές ορμάνε σ' αυτό, όπως ορμούν κι οι μύγες όταν μυριστούν το σκατό
Κεφάλια μέσα βρε μπαμπέσα κοινωνία εσύ φταις, δουλεύω σαν το σκύλο μπας και πάρω μια Mercedes
Με την κουκούλα ανοιχτή να μπει κανένα μωρό, λίγη χαρά και 'γω στα σκέλια μου να βρω
Ο Ιδιότροπος (δικός σας)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΗΘΥΜΝΑ

ΜΗΘΥΜΝΑ
Γενέθλιος τόπος